MENU

Måned

U17-landstræner: EM er realistisk

U17-landsholdet møder Tjekkiet, Schweiz og Skotland i den afsluttende eliteround, hvor der kæmpes om en bilet til EM. En jævnbyrdig pulje, hvor EM er opnåeligt og realistisk ifølge landstræner Jan Michaelsen.

Læs nyheden

U19-landsholdet i stærk pulje

Efter dagens lodtrækning står det klart, at Danmark møder Frankrig, Serbien og Montenegro i jagten på EM-billetten. Ikke den bedste, men heller ikke den værste lodtrækning ifølge landstræner Bent Christensen.

Læs nyheden

U21: 18 spillere klar til Tyrkiet

Niels Frederiksen har i dag sat navne på de 18 U21-spillere, som i januar drager til Tyrkiet på træningstur.

Læs nyheden

U17- og U19: Et skridt fra EM

For første gang siden 2011 deltager både U17- og U19-landsholdet i torsdagens lodtrækning til forårets Eliteround. ”Det viser at DBU og klubberne har fat i den lange ende,” siger DBUs talentudviklingschef, Flemming Berg

Læs nyheden

U21 tager på træningslejr i Tyrkiet

U21-landsholdet forbereder sig til de kommende kvalifikationskampe på en træningslejr i Tyrkiet, mens ligalandsholdets tur ikke gennemføres som følge af den missede EM-kvalifikation

Læs nyheden

FC Vestsjælland har indgivet konkursbegæring

Selskabet bag FC Vestsjælland har efter henvendelse til Skifteretten mandag den 30. november begæret sig konkurs, hvilket automatisk medfører, at klubben fratrækkes seks point jævnfør DBUs loves konkursbestemmelser.

Læs nyheden

Log ind