MENU
D
T
M
S

Måned

U21: Nye modstandere, samme mål

Testmodstanderne ændrer navn under det danske U21-landsholds kommende træningsophold i Dubai, der nu møder kinesiske Henan Jianye F.C med danske Eddi Gomes på holdet samt Usbekistans A-landshold.

Læs nyheden

DBU-formand er skeptisk over for VM-udvidelse

En mulig udvidelse af VM-slutrunden til 40 eller 48 deltagere er ikke umiddelbart en god idé, mener DBU’s formand, Jesper Møller, og landstræner Åge Hareide.

Læs nyheden

Gamle mænd med guld om halsen

Projektet FC Prostata har til aften vundet Danskernes Idrætspris ved DR´s årlige sportsshow. Projektet faciliterer fodboldtræning til ældre mænd med prostatakræft, og har fantastiske forskningsresultater bag sig.

Læs nyheden

2017 skal være kvindefodboldens år

Kvinde- og pigefodbolden skal have et ordentligt boost i det kommende år. Hvordan det skal gøres, debatterede en samling prominente mænd og kvinder i DBU´s kvindekommission i dag, da de mødtes for første gang.

Læs nyheden

Vær ikke nervøs for hovedstød!

Ny engelsk undersøgelse kan ikke påvise skadelig effekt af hovedstød. Medicinsk gruppe understreger, at forældre ikke skal være nervøse for deres fodboldspillende børn, og fastholder anbefaling om ikke at tilbyde hovedstødstræning for børn under 11 år.

Læs nyheden

Nørgaard headhuntet af SønderjyskE

Claus Nørgaard fik kun seks måneder som ungdomslandstræner, da han med øjeblikkelig virkning starter som ny superliga-træner i SønderjyskE. Som erstatning tiltræder Michael ’Mex’ Pedersen allerede nu i stedet for til sommer.

Læs nyheden

Log ind