Måned

Millionsatsning skal løfte danske spillere

DBU vil med stor investering arbejde målrettet med talentoptimering på drengesiden i både bredden og eliten over de kommende tre år samt højne niveauet for alle børnetrænere i Danmark.

Læs nyheden

DBU øger fokus på samfundsansvar

Fodbold bidrager dagligt til at løse samfundets udfordringer indenfor blandt andet sundhed, integration og frivillighed. Derfor lancerer DBU et nyt nyhedsbrev og nyhedssite med fokus på fodbold og samfund.

Læs nyheden

Tjen penge til dit hold eller din klub

Tjen penge til jeres fodboldhold samtidig med, at I støtter breddefodbolden ved at sælge skrabelodder for Fodboldens Lotteri.

Læs nyheden

Få overblik over klubbens trænere

Trænere og holdkontakter skal nu registreres i KlubOffice, der samtidig bliver udvidet med en række nye funktioner.

Læs nyheden

Martin tabte 43 kg. med fodbold fitness

23-årige Martin Svarrer tabte 43 kilo i løbet af et år gennem kostomlægning, styrketræning, vilje og Fodbold Fitness i SB 50 Ishøj.

Læs nyheden

U21: En EM-kvalifikation med nordiske opgør

Til sommer spiller det danske U21-landshold EM-slutrunde i Polen, men allerede torsdag morgen var der lodtrækning til den kommende U21-EM-kvalifikation, der starter i efteråret 2017.

Læs nyheden
Hareide holder skarpt øje med U21-profilerne

Hareide holder skarpt øje med U21-profilerne

Åge Hareide har netop været med det danske U21-landshold i Dubai, hvor han holdt godt øje med de danske talenter, der imponerer den danske landstræner.

Læs nyheden

Fodbold er medicin for kvinder

Det danske koncept Fodbold Fitness har vist sig at være lige så effektivt som piller mod for højt blodtryk. Kvinderne i projektet har oven i købet fået bedre fysisk form, lavere fedtprocent og stærkere knogler.

Læs nyheden

DBU ønsker dialog med landsholdsspillere

DBU’s direktør vil mødes med spillere og tale om forholdene for Herrelandsholdet.

Læs nyheden

Endnu et kryds mod Skotland for kvindelandsholdet

De samme britiske motorkræfter og de samme blå spilledragter ventede kvindelandsholdet, da de i dag for anden gang på tre dage stod over for Skotland i en træningskamp på Cypern. De to hold kunne heller ikke i dag blive enige om, hvem der er bedst.

Læs nyheden

Log ind