Måned

Johanna Rasmussen: Skal hjælpe U19 med min erfaring

U19-KVINDELANDSHOLDET: Johanna Rasmussen er ny assisterende landstræner på U19-landsholdet, hvor hendes første opgave bliver at hjælpe holdet med sin store erfaring til de tre forestående EM-kvalifikationskampe i Litauen.

Læs nyheden

Bevæg dig for livet: Teenagere bliver i klubberne

Der sker en masse i teenageres liv, og det kan være en udfordring at fastholde dem som medlemmer i fodboldklubben. En række klubber landet over har dog med hjælp fra en Bevæg dig for livet-konsulent vist, at det kan lade sig gøre ved at tænke lidt ud af boksen.

Læs nyheden

U21: Game, set & match til Danmark

EM-KVALIFIKATION: Rasmus Nissen scorede hattrick i en kamp, det danske U21-landshold dominerede fra start til slut. Således sluttede en fantastisk dansk landsholdsuge af med tenniscifrene 6-0 mod Litauen i Aalborg, og U21-talenterne sikrede sig dermed bedst mulige start på EM-kvalifikationen. Se highlights her.

Læs nyheden

DBU ønsker gode rammer for landsholdsspillere

Forhandlingerne om nye landsholdsaftaler er gået i stå, da Spillerforeningen har afbrudt dem. DBU ønsker nye forhandlinger og har ingen ultimative krav.

Læs nyheden

Danske fans kompenseres for forsinkelser

Flere tusinde danske fans kom forsinket ind i Telia Parken til Danmark-Polen. De bliver kompenseret med rabat til den næste hjemmekamp mod Rumænien.

Læs nyheden

Frederiksen vil se kvalitet og tempo mod Litauen

Det danske U21-landshold møder i aften kl. 18 Litauen i holdets anden EM-kvalifikationskamp. Hør her U21-landstrænerens bud på, hvordan vi sikrer endnu en dansk sejr. det vigtige opgør kan du følge direkte på DBU TV, hvor Zak Egholm er kommentator.

Læs nyheden

Hattrick af Delaney i sikker dansk 4-1 sejr

Armenien tog føringen efter blot seks minutter i Yeravan, men Danmark svarede flot igen. Først udlignede Delaney, siden sendte Christian Eriksen et frispark i mål fra 30 meter, før Delaney endegyldigt lukkede kampen med to sene scoringer – og blev dermed noteret for sit første rød-hvide hattrick.

Læs nyheden

Vinderholdet får genvalg mod Armenien

Åge Hareide har ikke foretaget nogen ændringer på det danske hold, der i aften mod Armenien skal forsøge at hente den tredje sejr på stribe i VM-kvalifikationen.

Læs nyheden

Talent udtaget til VM-kvalifikationskampen mod Ungarn

Kvindelandsholdets træner Søren Randa-Boldt har udtaget Signe Bruun til den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Ungarn. Samtidig er Laura Frank udtaget som erstatning for en fortsat skadet Simone Boye til Holland-kampen.

Læs nyheden

FCK møder Skive i DBU Pokalens 3. runde

F.C. København skal en tur på besøg hos 1. divisionsholdet Skive, mens Ledøje-Smørum er værter for Brøndby IF i DBU Pokalens 3. runde.

Læs nyheden

Log ind