Måned

DBU’s Udviklingspulje åbner for ansøgninger

Fra i dag kan din klub ansøge om økonomisk støtte til klubudvikling fra DBU’s Udviklingspulje.

Læs nyheden

Troelsgaard brillerede i dansk storsejr

Sanne Troelsgaard scorede hattrick, da kvindelandsholdet åbnede VM-kvalifikationen med stensikre 6-1 ude mod Ungarn.

Læs nyheden

Delaftale indgået mellem Spillerforeningen og DBU

Spillerforeningen og DBU nåede i nat til enighed om en fælles delaftale, der sikrer, at kvindelandsholdet kan deltage i kvalifikationskampen til VM i Ungarn i morgen

Læs nyheden

En trist dag for dansk fodbold

Spillerforeningen har i dag meddelt, at spillerne ikke er til rådighed til tirsdagens VM-kvalifikationskamp i Ungarn. DBU og Spillerforeningen havde ellers nærmet sig hinanden på flere områder, og DBU tilbød i dag en ny midlertidig aftale med højere honorarer, som Spillerforeningen afviste.

Læs nyheden

Kunne I tænke jer 20.000 kroner?

Klubber kan nu tjene penge samtidig med de støtter en god sag. Et nyt samarbejde mellem Red Barnet og DBU giver lokale foreninger mulighed for selv at designe en julekalender, som kan sælges lokalt, så man let kan tjene penge til klubben eller holdet.

Læs nyheden

Afklaring om Ungarn-kampen skal falde lørdag

Der skal lørdag falde en afklaring på, om kvindelandsholdet spiller kampen mod Ungarn på tirsdag. Det skyldes de sportslige og praktiske forberedelser til kampen.

Læs nyheden

Skal du nå at blive klogere på din klub?

DBU’s Klubmåling er stadig åben for tilmeldinger, hvis du vil nå at være med i efterårsmålingen. Den kan give svar på, hvor i skal henad som klub.

Læs nyheden

DBU er klar til reelle forhandlinger

Siden november sidste år har DBU søgt at få gang i reelle forhandlinger om en ny aftale for kvinde- og U21-landsholdet, men det har være vanskeligt at få konkrete svar fra Spillerforeningen. DBU står også nu klar til reelle forhandlinger.

Læs nyheden

Ultimative krav aflyser landskamp

Spillerforeningen har meddelt, at kvindelandsholdet ikke vil stille op til EM-revanche-kampen mod Holland uden en aftale efter deres krav. Derfor bliver kampen ikke spillet og alle billetkøbere får deres penge tilbage. DBU beklager situation.

Læs nyheden

Lyserød Lørdag - Meget mere end et Fodbold Fitness stævne

Støt kampen imod brystkræft på fodboldbanen. Alt du skal gøre er at samle et hold, tilmelde jer et stævne og så er I med til at gøre en kæmpe forskel!

Læs nyheden

Log ind