Måned

Foreningspuljen er åben

Så er DIF og DGI’s foreningspulje åben og klar til at modtage ansøgninger. 45 millioner skal uddeles til idrætsforeninger allerede i år.

Læs nyheden

Pavestolt Anders Poulsen skal dømme pokalfinalen

Det bliver Anders Poulsen, der for første gang i karrieren skal svinge taktstokken i finalen i DBU Pokalen, hvor Brøndby IF og Silkeborg IF tørner sammen på Kristi himmelfartsdag.

Læs nyheden

U17: EM er ikke eneste eksamen for talenterne

U17 EM: De danske U17-drenge åbner i morgen EM i England. Men det er ikke kun fodbold, der fylder hos spillerne Thomas Gundelund, Oliver Villadsen og Morten Frendrup, der for en kort stund byttede bold ud med bord og scoringer ud med stil. Vi var med til eksamen i dansk stil i landsholdslejren.

Læs nyheden

Programmet for 2018 er klart

Herrelandsholdet i fodbold spiller de resterende kampe i 2018 i Aarhus, Herning og Brøndby.

Læs nyheden
Rollemodeller skal få piger på fodboldbanen

Rollemodeller skal få piger på fodboldbanen

Af: Michelle Thygesen

Der mangler piger på landets fodboldbaner. Et nyt projekt har derfor fokus på at få flere kvindelige trænere, for de skal være med til at vise, at fodbold bestemt også er for piger.

Læs nyheden

Potentielle VM2026-værter mødtes med nordiske formænd

Marokko og ”United Bid” bestående af Mexico, USA og Canada fremviste deres bud på en VM-slutrunde i 2026, da de i dag mødtes med de nordiske fodboldformænd i København.

Læs nyheden

Hovedet, Kroppen, Klubben: Få flere til fodbold sammen med skolen

Med aktiviteten 'Hovedet, Kroppen, Klubben' kan din klub rekruttere nye medlemmer og frivillige og samtidig udbrede sund levevis i samarbejde med en lokal skole.

Læs nyheden

Nævenyttig eller bare nyttig?

Der er mange oplevelser og holdninger til fairplay. En ny undersøgelse skal tage temperaturen på fairplayniveauet i dansk fodbold. Forhåbentlig vil du hjælpe?

Læs nyheden
Flere piger og kvinder i dansk fodbold

Flere piger og kvinder i dansk fodbold

Af: Michelle Thygesen

Der skal flere piger og kvinder i fodboldens verden. Både på grønsværen og uden for banen i fodboldens top. Der er derfor fuldt fokus på området i landets største idrætsforbund.

Læs nyheden

Log ind