MENU

Måned

NIELS LODBERG FÅR ÉN SPILLEDAGS KARANTÆNE

Assistenttræner for SønderjyskE, Niels Lodberg, er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne, da det er blevet vurderet, at han i pausen af kampen mod AGF overtrådte Etisk kodeks.

Læs nyheden

SCOUTS, BEHANDLERE OG ANDRE TILTAG SKAL STYRKE VM-HOLDET

Op til VM-slutrunden er der tilknyttet scouts, kokke og behandlere for at styrke forberedelserne for det danske Herrelandsholdet. I lejren er der etableret stærkere WIFI, fitnesscenter og Players Lounge til spillerne.

Læs nyheden

Fodbold Fitnessuddannelsen booster aktiviteten landet over

Tæt på 400 danske fodboldklubber tilbyder nu Fodbold Fitness eller motionsfodbold til voksne motionister, som leder efter god, sund, sjov og social træning. Og nu kan holdenes trænere også blive uddannet.

Læs nyheden

Den nye landsholdstrøje er klar

I dag præsenterer DBU og hummel Herrelandsholdets nye spillesæt, som Danmark vil bære til VM-slutrunden i Rusland. Spilledragterne kan købes fra dags dato og spillerne er selv kommet med inputs til trøjen.

Læs nyheden

Nyt fra Formanden

I forbindelse med VM-forberedelsen, slutningen på fodboldsæsonen og diverse aktuelle emner kommer der nyt fra formanden.

Læs nyheden

Hariede udtager 35-mands bruttotrup

Åge Hareide har udtaget 35 spillere, der kommer i betragtning til den endelige VM-trup, som senest skal offentliggøres 4. juni ifølge FIFAs regulativer.

Læs nyheden

Jens Martin Gammelby får to spilledages karantæne

Silkeborg-spilleren Jens Martin Gammelby er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt to spilledages karantæne. Årsagen til karantænen er en hændelse i kampen mellem Lyngby BK og Silkeborg IF søndag den 6. maj.

Læs nyheden

Jon Dahl Tomasson: Det handler om at inspirere

Igen i år blev Store Trænerdag afholdt med stor succes og flot fremmøde på Brøndby Stadion.

Læs nyheden

Giv jeres pigespillere en fantastisk fodboldstart

I Gauerslund IF gav indsatsatsen 52 nye pigespillere. Nu kan din klub også give jeres pigespillere en fantastisk fodboldstart med et helt nyt koncept fra DBU eller hente rekrutteringsmaterialet helt gratis.

Læs nyheden

VB 1968 er årets serieklub

Brøndby IF var ikke de eneste, der blev hyldet i Parken til finalen i DBU Pokalen. Værebro-klubben VB 1968 fik nemlig titlen som årets serieklub.

Læs nyheden

Log ind