Måned

Fra misbrug til landshold

Fra misbrug til landshold

Af: Michelle Thygesen

Ungdomsårene var fyldt med sprut, stoffer og kriminalitet, men fodbold har altid været et lyspunkt i Peters liv.

Læs nyheden

Thomas Helmig laver Danmarks VM-sang

Danmarks herrelandshold i fodbold får deres ønske opfyldt: Thomas Helmig leverer den officielle danske sang til VM i Rusland. Og spillerne synger selv med.

Læs nyheden

NIELS LODBERG FÅR ÉN SPILLEDAGS KARANTÆNE

Assistenttræner for SønderjyskE, Niels Lodberg, er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne, da det er blevet vurderet, at han i pausen af kampen mod AGF overtrådte Etisk kodeks.

Læs nyheden
Fodbold giver bedre psyke og fysik

Fodbold giver bedre psyke og fysik

Af: Hjalte Christensen

Tiltaget ’Fodbold for psykisk sårbare’ skal forbedre livskvaliteten hos mænd med psykiske lidelser og få dem i bedre form. Det fortæller Peter Hjorth, som er forsker og sygeplejerske ved den psykiatriske afdeling i Vejle og initiativtager på projektet.

Læs nyheden
Fra gadeliv til foreningsliv

Fra gadeliv til foreningsliv

Af: Jens Mouvielle

40 unge drenge og mænd har skiftet sofaen ud med et aktivt fritidsliv, efter at have været en del af et fodboldprojekt, som Brøndby Kommune og Brøndbyernes IF står bag.

Læs nyheden

SCOUTS, BEHANDLERE OG ANDRE TILTAG SKAL STYRKE VM-HOLDET

Op til VM-slutrunden er der tilknyttet scouts, kokke og behandlere for at styrke forberedelserne for det danske Herrelandsholdet. I lejren er der etableret stærkere WIFI, fitnesscenter og Players Lounge til spillerne.

Læs nyheden

Fodbold Fitnessuddannelsen booster aktiviteten landet over

Tæt på 400 danske fodboldklubber tilbyder nu Fodbold Fitness eller motionsfodbold til voksne motionister, som leder efter god, sund, sjov og social træning. Og nu kan holdenes trænere også blive uddannet.

Læs nyheden

Den nye landsholdstrøje er klar

I dag præsenterer DBU og hummel Herrelandsholdets nye spillesæt, som Danmark vil bære til VM-slutrunden i Rusland. Spilledragterne kan købes fra dags dato og spillerne er selv kommet med inputs til trøjen.

Læs nyheden

Nyt fra Formanden

I forbindelse med VM-forberedelsen, slutningen på fodboldsæsonen og diverse aktuelle emner kommer der nyt fra formanden.

Læs nyheden

Hariede udtager 35-mands bruttotrup

Åge Hareide har udtaget 35 spillere, der kommer i betragtning til den endelige VM-trup, som senest skal offentliggøres 4. juni ifølge FIFAs regulativer.

Læs nyheden

Log ind