Måned

Se og aktivér dit Fodboldpas nu

350.000 fodboldspillere skal inden 1. august aktivere deres Fodboldpas for at kunne spille kampe i DBU’s turneringer. Det samme gælder dommere, trænere, kontaktpersoner og resten af fodbold-Danmark med en DBU-profil.

Læs nyheden

VM-spillere sender hyldest til Peru

Det peruvianske fodboldforbund sendte i sidste uge en hilsen til det danske VM-hold. I dag har holdet svaret – blandt andet med en helt særlig hyldestsang.

Læs nyheden

Kronprinsen, VM-spillere, og børn spillede fodbold for fællesskabet

Der blev driblet og trænet, da Red Barnets protektor H.K.H. Kronprins Frederik i dag besøgte projekt Plads til Alle i Helsingør, hvor udsatte børn hjælpes ind i foreningslivet. Med sig havde Kronprinsen fire landsholdsspillere, og sammen satte de fokus på det gode, givende fællesskab, som man har med sine kammerater, når man spiller fodbold i fritiden.

Læs nyheden

Endelig licenstildeling

Efter Licensappeludvalgets behandling af de indkomne anker er sammensætningen af klublicenserne endeligt fastlagt.

Læs nyheden

Klaphatten er tilbage

Som en gave til danske fodboldfans relancerer DBU i samarbejde med Alseca International klaphatten, så de danske fans kan tage et lille stykke 1980’er roligankultur med sig til Rusland.

Læs nyheden

Så er den her - kunstgræsbanernes vejledning

Med en ny vejledning fra Miljøstyrelsen bliver det lettere for kommuner, idrætsorganisationer og klubber at anlægge, drive og arbejde med kunstgræsbaner.

Læs nyheden

Fodboldfeberen rammer helt nye

VM får i den kommende tid fodboldfeberen til at rase. Tiden hvor fodboldspillere i Danmark kun var lig med drenge og yngre mænd er for længst forbi, og motionsfodboldtilbud er en af grundene.

Læs nyheden
DEBAT: På fodboldbanen er ingen hjemløs

DEBAT: På fodboldbanen er ingen hjemløs

Af: Lykke Friis, bestyrelsesmedlem i OMBOLD og Claus Bretton-Meyer, adm. direktør i Dansk Boldspil-Union

Lige om lidt løber Danmarks herrelandshold i fodbold på banen til VM i Rusland. Men holdet er ikke det eneste danske herrelandshold i fodbold, der skal til VM. Til efteråret repræsenterer Hjemløselandsholdet Danmarks hjemløse og udsatte ved Homeless World Cup i Mexico, men for de hjemløse landsholdsspillere er der meget mere på spil end et VM.

Læs nyheden

Julie Trustrup er tilbage i landsholdstrøjen

Lars Søndergaard, landstræner for Kvindelandsholdet, har udtaget spillerne til de vigtige kampe imod Ukraine og Ungarn i VM-kvalifikationen. Julie Trustrup er efter en lang skadespause tilbage på holdet.

Læs nyheden

Ingen 40-års-krise bag fodboldjubilæum

40 år. Så lang tid har Per Kjærbye levet og åndet for dansk fodbold med kameraet som sin vigtigste følgesvend. I dag fejrer han sit jubilæum. Hør om hemmeligheden bag hans succes og se et par af de bedste fotos fra arkiverne.

Læs nyheden

Log ind