Måned

Jens Martin Gammelby får to spilledages karantæne

Silkeborg-spilleren Jens Martin Gammelby er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt to spilledages karantæne. Årsagen til karantænen er en hændelse i kampen mellem Lyngby BK og Silkeborg IF søndag den 6. maj.

Læs nyheden

Jon Dahl Tomasson: Det handler om at inspirere

Igen i år blev Store Trænerdag afholdt med stor succes og flot fremmøde på Brøndby Stadion.

Læs nyheden

Giv jeres pigespillere en fantastisk fodboldstart

I Gauerslund IF gav indsatsatsen 52 nye pigespillere. Nu kan din klub også give jeres pigespillere en fantastisk fodboldstart med et helt nyt koncept fra DBU eller hente rekrutteringsmaterialet helt gratis.

Læs nyheden

VB 1968 er årets serieklub

Brøndby IF var ikke de eneste, der blev hyldet i Parken til finalen i DBU Pokalen. Værebro-klubben VB 1968 fik nemlig titlen som årets serieklub.

Læs nyheden

Kvindekommissionens rapport sendt til høring hos fodbolddanmark

Kvindekommissionen har afsluttet sit arbejde med en rapport, som er afleveret til DBU´s bestyrelse. Nu er rapporten sendt til høring i hele fodbolddanmark, der skal komme med konkrete forslag til hvordan kommissionens ambitioner kan forankres i dansk fodbold.

Læs nyheden

DBU indgår VM-aftale med TEMPUR

Dansk Boldspil-Union har indgået en aftale med TEMPUR, der leverer madrasser, puder og rejseudstyr til Herrelandsholdet og staben i forbindelse med VM.

Læs nyheden

Ny administrativ struktur omkring Herrelandsholdet

Christian Nørkjær træder ind i en ny administrativ stilling som chef for herrelandsholdet for at imødekomme de mange opgaver og udfordringer, området kræver.

Læs nyheden

Hjælp dig selv og din klub på 1 minut

Ved at holde dine kontaktoplysninger opdaterede, sikrer du, at du ikke går glip af vigtige informationer. Det gælder bl.a. info om det nye Fodboldpas i dansk fodbold, som alle fodboldspillere skal aktivere for at kunne spille fodbold fremover.

Læs nyheden

Talentudvikling er også for piger

DBU´s bestyrelse har bevilliget flere penge til talentudviklingen på pigeområdet de kommende år. Arbejdet med at sikre de bedste træningsforhold for de største pigetalenter skal ske i tæt samarbejde med klubberne, siger Mette Bach Kjær, bestyrelsesmedlem i DBU.

Læs nyheden

Visionært nyt nationalt fodboldcenter i støbeskeen

DBU, Foreningen af Lokalunioner, Divisionsforeningen, Syddansk Universitet og Odense Kommune deler visionen om et ambitiøst nationalt fodboldcenter. Centeret, der får en unik placering ved Syddansk Universitet, skal løfte nogle af samfundets udfordringer, samle viden og udvikle fodbolden til gavn for alle.

Læs nyheden

Log ind