MENU

Måned

U17 slår kommende EM-deltager

U17-landsholdet slog Schweiz, som netop har kvalificeret sig til EM for U17-landshold næste måned. Kasper Dolberg scorede begge de danske mål på direkte frispark.

Læs nyheden

Den nye Pigeraket lander snart

DBU’s nye Pigeraket er klar til at flyve landet rundt. 136 klubber byder alle 5-11-årige piger velkommen til en helt særlig fodboldrumrejse.

Læs nyheden

U16-landsholdet klar til Ungarn

U16-landsholdet skulle have været til Ukraine. I stedet går turen til Ungarn med 18 spillere, hvoraf der er fire mulige landsholdsdebutanter

Læs nyheden

Sol, sommer og strandfodbold

DBU Beach afholder i august fire stævner i strandfodbold. Tilmeld dit hold fra i dag.

Læs nyheden

Vi kan stadig nå VM-billetten

De danske landsholdskvinder er trods en hård start på VM-kvalifikationen stadig med i kampen om en VM-plads, men det kræver en sejr over Serbien den 8. maj i Vejle. Se truppen her

Læs nyheden

U16: Sikker sejr over Polen

Selvom måltavlen kun viste 1-0 til Danmark efter dommerens slutfløjt, var der aldrig tvivl om dagens resultat i U16-pigernes sidste kamp ved UEFA development turneringen i England.

Læs nyheden

Billetsalg til pokalfinale starter 22. april.

Der er lagt op til en fodboldfest af de helt store, når Superligaens aktuelle tophold, AaB og FC København mødes i finalen i DBU Pokalen den 15. maj kl. 20.00 i Parken. Billetsalget starter 22. april kl. 13.00 med priser fra 150 kroner.

Læs nyheden

Remis i Schweiz

De danske fodboldkvinder måtte nøjes med 1-1 mod Schweiz efter en intens kampe, hvor målene blev scoret på straffespark.

Læs nyheden

DBU Pokalen: FCK klar til pokalfinalen

FCK finaleklar - uden at imponere

Læs nyheden

U19: Serbisk nedtur

De danske U19-piger slutter turneringen i Finland af på den dårligst tænkelige måde, da holdet her til formiddag skuffende tabte 1-0 til Serbien.

Læs nyheden

Log ind