MENU

Måned

U19: Farvel til EM-drømmen

U19 landsholdet skulle bruge en sejr, da de mandag eftermiddag stod overfor Finland i EM-kvalifikationen. På trods af klart overtag i spil og chancer, så måtte danskerne nøjes med 2-2, da de finske piger med få minutter igen udlignede Danmarks føring. Danskerne må nu vinke farvel til drømmen om en plads ved sommerens EM-slutrunde.

Læs nyheden

I kamp mod Grev Mug i 100 klubber

I dag starter ’Kom ud af PomFRITTEN – brug bolden’ sin forårsturné. 100 fodboldklubber afholder i år den sundhedsskabende aktivitet, hvor børn bekæmper Grev Mug.

Læs nyheden

U16: Nederlag efter en dramatisk kamp

Schweiz var i dagens U16-pigelandskamp en for stor mundfuld, og de danske piger måtte se sig slået 3-0 ved den første kamp i udviklingsturneringen i England

Læs nyheden

U19: 1-0 nederlag mod England

De danske U19 piger åbnede lørdag middag EM-kvalifikationsrunden mod England. Det blev en hård opgave for det danske mandskab, som desværre led et 1-0 nederlag til et rigtig stærkt engelsk mandskab.

Læs nyheden

U17: Klar til revanche mod Schweiz

Det danske U17-landshold skal senere på måneden møde Schweiz over to kampe. Holdet er klar til revanche efter seneste indbyrdes kamp endte 0-0, hvilket betød, Danmark ikke kom videre til Eliterunden.

Læs nyheden

Nye licenser uddelt på pigesiden

I alt 14 klubber blev tildelt licens i U17 Pige-DM, da licenserne den 2. april 2014 blev fordelt til den kommende sæson.

Læs nyheden

Fald i medlemstal

Dansk Boldspil-Union oplever en tilbagegang på 11.387 medlemmer. De mindste årgange tegner sig for frafaldet, mens teenagere fortsat fastholdes.

Læs nyheden

U18 landsholdet mod Østrig

U18-landstræner Henrik Clausen har udtaget 18 spillere, der møder Østrig i en venskabskamp onsdag den 16. april. I truppen er der to mulige debutanter.

Læs nyheden

Mindre vold og trusler mod dommeren

Antallet af fodboldkampe, der afbrydes grundet vold og trusler mod dommeren, er faldet til det laveste siden 2008. Det vækker stor glæde hos DBU og lokalunionerne.

Læs nyheden

Kvindelige ledere tacklede konflikter

På modul 2 og 3 af DBU's lederuddannelse for kvinder var fokus rettet mod konflikthåndtering.

Læs nyheden

Log ind