Måned

Trænerlounge: En super seriøs pendler

Mads Davidsen rejser frem og tilbage fra Kina for at følge DBU Pro-uddannelse. Mød her den tidligere ungdomstræner i Brøndby, der i et interview med DBU’s Trænerlounge fortæller både om en meget anderledes hverdag i Kina, men også om forventningerne til et nyt job som assistenttræner for Sven-Göran Eriksson i Guangzhou R&F FC.

Læs nyheden

Karantæne og bøde for spil på egen kamp

2. divisionsspiller får karantæne og bøde for spil på egen kamp. Første kendelse i DIF’s Matchfixingnævn mod en fodboldspiller

Læs nyheden

Bliv træner på DBU’s Fodboldskole

DBU Bredde søger trænere til verdens bedste sommerjob på DBU’s Fodboldskoler i hele landet.

Læs nyheden

DM-guld i futsal til Fortuna Hjørrings landsholdsspillere

Kvinderne fra Fortuna Hjørring kan for andet år i træk kalde sig danske mestre i Futsal, efter de ved dagens finalestævne i Gigantium vandt finalen over B1913. For U18 Piger tog BSF guldet.

Læs nyheden

DM-guld til IF Skjold Sæbys U19 og U17 drenge

U19 drengene fra IF Skjold Sæby har netop kunne strække armene i vejret og modtage tilskuernes hyldest som danske mestre i Futsal ved dagens finalestævne i Gigantium. Dette blev afslutningen på en lang, men god futsal-dag i Aalborg, hvor både U17 Drenge og U19 Drenge dystede om titlen som Danmarks bedste futsal-hold og hvor IF Skjold Sæby tog guldet i begge aldersrækker.

Læs nyheden

Log ind