Måned

Brøndby og FCK får bøder for romerlys

Romerlys i Brøndby IF’s og FC Københavns tilskuerafsnit før kampen, under kampen og efter deres seneste superligakamp koster nu begge klubber 25.000 kroner.

Læs nyheden

U16: Danmark smed sejren væk

Det danske U16-landshold måtte se en sikker 3-0 føring mod Belgien blive smidt væk på en dårlig dansk anden halvleg. Belgien vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence ved den første kamp ved en UEFA turnering i England.

Læs nyheden

U19-nederlag til Norge

Vinden blæste desværre ikke Danmarks vej, da Danmark i sin anden kamp ved træningsturneringen i Spanien måtte inkassere et nyt nederlag - denne gang mod Norge.

Læs nyheden

Danske debutanter i modvind

U19-landsholdet tabte torsdag til Portugal i deres første kampe ved træningsturneringen i La Manga

Læs nyheden

Nye krav for målmandstrænere på topniveau

Nye klublicenskrav betyder, at DBU indfører som et af de første forbund i UEFA regi en ny uddannelse og opgradering for de målmandstrænere, der arbejder og har erfaring fra højeste niveau. Til det har de fået hjælp af den tidligere irske landsholds-og Celtic-målmand, Packie Bonner

Læs nyheden

Landsholdet spiller med mållinje-teknologi på Wembley

Landsholdet spiller for første gang med mållinje-teknologi, når holdet møder England på Wembley Stadium onsdag den 5. marts.

Læs nyheden

Richard Møller Nielsen hædres

Tidligere landstræner Richard Møller Nielsen bliver optaget som individuelt medlem af Fodboldens Hall of Fame. Introduceres af landskamprekordholder Peter Schmeichel på DBU’s repræsentantskabsmøde lørdag den 1. marts.

Læs nyheden

Dommerne i træningslejr før sæsonstart

Både fysik, teori og fællesskab var i fokus, da de danske elitedommere var på træningslejr forud for den kommende sæsonstart.

Læs nyheden

Peter Bonde fortsætter som assistent

DBU har forlænget aftalen med Peter Bonde som assistenttræner for landstræner Morten Olsen med to år frem til og med EM-slutrunden i Frankrig i sommeren 2016.

Læs nyheden

Ny DM-struktur på pigesiden

En harmonisering af turneringsudbud på tværs af landet betyder justeringer i den aktuelle U18 DM-række, der fra sommeren 2014 erstattes af en U17 DM-række. Deadline for ungdomslicensansøgning rykkes til mandag den 3. marts kl. 12.

Læs nyheden

Log ind