Måned

Mød landsholdsspillere til LEGO® World

Vinterferie: Mød udvalgte landsholdsspillere i DBU’s Fodboldfanzone til LEGO® World i Bella Center.

Læs nyheden

DBU Pokalen - hvor drømme bliver til virkelighed

Én drøm – én chance – én vinder – det er det, DBU Pokalen handler om. De indledende runder påbegyndes i april, og det er nu, I skal tilmelde jeres hold.

Læs nyheden

Total tv-dækning af EM-kvalifikationen

SBS Discovery overtager transmissionen af landsholdets kvalifikationskampe på Kanal 5 fra efteråret, og giver tv-seerne helt nye muligheder for at følge EM-kvalifikationsturneringen i ”Week of Football”.

Læs nyheden

U16: De engelske værter klart bedst

U16-landsholdet spillede tirsdag den anden kamp i UEFA’s udviklingsturnering på St. George´s Park i England. Modstanderen var de engelske værter, som på dagen viste sig at være en for hård modstander for de danske drenge, der tabte 4-1.

Læs nyheden

Michel Platini besøger DBU

UEFA’s præsident, Michel Platini, deltager ved afskedsreceptionen for Allan Hansen og Jim Stjerne Hansen, introduktionen af Richard Møller Nielsen i Fodboldens Hall of Fame og DBU’s repræsentantskabsmøde.

Læs nyheden

Futsal holder superligadommere skarpe

Superliga-dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen var i weekenden i aktion – ikke på grønsværen men i Arena Midt i Kjellerup ved Silkeborg. Futsal holder nemlig flere elitedommere i gang frem mod superligastart.

Læs nyheden

Kommercielle, klimatiske og kulturelle hensyn i EURO-lodtrækning

EURO 2016: Lodtrækningen til EM-kvalifikationsturneringen tager kommercielle, klimatiske, kulturelle samt geografiske, politiske og ikke mindst sportslige hensyn.

Læs nyheden

Danmarks U19 spiller uafgjort mod Polen.

Det danske U19-landshold fik i de sidste minutter udlignet til 2-2 mod Polen og fik dermed en uafgjort og to nederlag med hjem fra La Manga.

Læs nyheden

EM-kvalifikation i nyt format

EURO 2016: UEFA trækker lod til EM-kvalifikationsturneringen søndag den 23. februar. Kampene i de ni grupper fordeles over tre dage for hver kampdag og seks dage fra torsdag til tirsdag for dobbelte kampdage i det nye ”Week of Football”-koncept.

Læs nyheden

U19: EM-forberedelsen starter på La Manga

De danske U19-piger tager om nogle uger af sted til spanske La Manga. En optimal forberedelse på den kommende EM-kvalifikation ifølge den danske U19-landstræner.

Læs nyheden

Log ind