MENU

Måned

Frivilligforeninger får det lettere uden APV

Idrætsforeninger, herunder fodboldklubber, er ikke længere underlagt kravene om arbejdspladsvurdering. Det giver mere spillerum for både klubber og de frivillige.

Læs nyheden

U21: Hvor godt kender spillerne hinanden?

Hvor godt kender U21-spillerne egentlig hinanden. Få svaret her.

Læs nyheden

I regn og slud skal grillen ud

Den sædvanlige ”stadionplatte” - to ristede med brød – er blevet et samlingspunkt for Old Boys-holdet i Gudum IF. Den vestjyske klub har introduceret fodbolddanmark for ”Pølsefodbold”. Sundt for både krop og sjæl, mener Fodbold Fitness-konsulent.

Læs nyheden

Sådan kommer du til DK-Serbien!

Landsholdet fortsætter vejen til Frankrig lørdag den 13. juni mod Serbien. Køb din billet fra den 30. marts.

Læs nyheden

Ny undersøgelse: Fodbolddommere elsker at dømme

En ny undersøgelse fra DBU Jylland viser, at de jyske fodbolddommere elsker at dømme fodboldkampe. Frisk luft, motion og det, at være en del af fodboldfamilien bliver nævnt som de vigtigste årsager.

Læs nyheden

Tjen penge til dit fodboldhold

Nu kan du tjene penge til dit fodboldhold samtidig med, at du støtter en god sag ved at sælge skrabelodder for Dansk Handicap Idræts-forbund

Læs nyheden

Møller og Bretton-Meyer besøger FIFA og UEFA

DBU’s formand og administrerende direktør besøgte tirsdag FIFA, hvor en række emner, herunder en mulig optagelse af Grønland som nyt selvstændigt medlem af den internationale fodboldfamilie, blev drøftet.

Læs nyheden

U21: Drømmen om EM-pladserne

Til sommer spilles der U21-EM i Tjekkiet. Men i denne uge er den nye U21-årgang 94/95 samlet. Samlingen er både for at få et godt afsæt til den kommende kvalifikation, men Jess Thorup bruger i særdeleshed også træningsturen til at se boblerne frem mod den forestående slutrunde

Læs nyheden

Klub finder talenter i det hele menneske

KLUBCASE: Breddeklub fostrer talenter til de store klubber ved at have fokus på det sociale og mentale i talentudviklingen.

Læs nyheden

Et uforglemmeligt år

2014 blev et år, som den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg aldrig glemmer. Det blev året, hvor han fik debut på landsholdet, men også året hvor han mistede sin far.

Læs nyheden

Log ind

c