MENU

Måned

U21: Ærgerligt nederlag til Kina

Kinas U23-landshold viste sig at være for stor en muldfuld for U21-landsholdet, som måtte se sig besejret 1-2 i den sidste kamp under træningsturen i Tyrkiet.

Læs nyheden

Lokale helte bliver hædret

I går blev de sidste lokale fodboldhelte hædret for deres præstationer i 2014. Se om din klub er blandt prismodtagerne og deltag i diskussionen af, hvordan en klub gør sig fortjent til den landsdækkende hæder.

Læs nyheden

Verdens mest aktive folkeskole

Tirsdag den 24. marts 2015 kan du blive klogere på, hvordan boldspil kan være med til at opfylde kravene om fysisk aktivitet i folkeskolen. Seminaret 'Boldspil for skolebørn' afholdes på DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst.

Læs nyheden

Polen vært ved U21 EM 2017

Hvis det danske U21-landhold kvalificerer sig til endnu en slutrunde i 2017, skal holdet til Polen, som UEFA i går offentliggjorde værtsland for den kommende EM-slutrunde.

Læs nyheden

’Kom ud af PomFRITTEN’ og ind i klubben!

Det handler om leg, bevægelse og selvfølgelig fodbold, når DBU’s ’Kom ud af PomFRITTEN’ tager på tur rundt i landet. Klubber kan nu ansøge om at få besøg i foråret 2015.

Læs nyheden

Dublin lægger græs til turnering for U16

Alle 20 spillere på Danmarks U16-herrelandshold er sikret spilletid, når de står over for stærke europæiske modstandere i Dublin 15.–18. februar.

Læs nyheden

DBU-ledelse er ikke tilfreds med lovforslag om matchfixing

DBU’s formand, Jesper Møller, glæder sig over at regeringen prioriterer indsatsen mod matchfixing, men savner en række elementer i lovforslaget

Læs nyheden

Engangsindtægter forbedrer DBU-regnskab

DBU er presset på økonomien i den daglige drift viser regnskabet fra 2013/14, som ender med et underskud på 4,5 millioner kroner trods ekstraordinære engangsindtægter på 8,2 millioner kroner.

Læs nyheden

DBU ønsker mange kandidater til FIFA-valg

DBU ønsker så mange kandidater som muligt til det kommende valg til FIFA præsident

Læs nyheden

U21: Sisto-show i ’debut’

Pione Sisto fik et stærk ’debut’ på det danske U21-landshold. Hattrick, assist og en sejr på 7-1 blev det til for Sisto, da U21-landsholdet mødte Dinamo Bukarest. Se målene nederst i artiklen.

Læs nyheden

Log ind

c