MENU

Måned

Danmark fik uafgjort i sidste minut

Det danske kvindelandshold spillede mandag 1-1 i første test mod New Zealand i Tyrkiet - en kamp, hvor Johanna Rasmussen også kunne fejre sin landskamp nummer 125.

Læs nyheden

Respekt: Europas sejeste fodboldmænd

I Østerbro IF finder du bevis på, at en hofteoperation og et stamtræ fyldt af børnebørn ikke er en hindring for at pakke fodboldstøvlerne og mødes med vennerne i omklædningsrummet.

Læs nyheden

En ny start for kvindelandsholdet i Tyrkiet

Det danske kvindelandshold er taget til Tyrkiet, hvor holdet sparker 2015 i gang med to testkampe mod New Zealand.

Læs nyheden

TV3 SPORT viser U21 EM-kampene

TV3 SPORT vandt budkrigen om TV-rettighederne til sommerens U21 EM-slutrunde i Tjekkiet. Det betyder, at seerne skal tune ind på TV3-kanalerne for at følge de danske talenter i kampen om medaljer.

Læs nyheden

Twitter: Bring it on!

Efter halvandet år på Twitter har DBU rundet 10.000 følgere. Et vigtigt redskab for at være i dialog med interessenter mener Andreas Kraul, DR-journalist og Christian Schultz, administrerende direktør hos kommunikationsbureauet & Schultz.

Læs nyheden

Her er der fodboldskoler i 2015

263 klubber landet over afholder DBU’s Fodboldskole i sommerferien for drenge og piger født i årgang 2000-2007.

Læs nyheden

Kampen om EM-billetten sparkes i gang

Unge talenter og erfarne kræfter skal i næste uge kæmpe for en historisk EM-billet for dansk futsal.

Læs nyheden

”Det er talentet, der tæller”

Nydanskere trækker i fodboldstøvlerne som aldrig før. Navne som El-haj, Rizvic og Marcondes pryder i dag ryggen på de danske U-landsholdstrøjer. Tendensen opleves også på A-landsholdet.

Læs nyheden

Små hold og tykke mænd indtager 2015

2014 blev året, hvor flere klubber end nogensinde har implementeret motionsfodbold med hjælp fra DBU. Bliver Fodbold Fitness den store fodboldtrend i 2015? Vi har spurgt en idrætsforsker, en fodboldkonsulent og en klub.

Læs nyheden

Bag om træneren og mennesket Jonas Dal

TRÆNERLOUNGE: DBU's Trænerlounge sætter i årets første udgave fokus på blandt andet Jonas Dal, der åbent fortæller, om hvad der driver ham som træner og som menneske, og ikke mindst om skiftet fra barndomsklubben på Heden til Hobro. Og så går den tidligere Hobro-træner Jakob Michelsen går helt ned i detaljerne i pro-opgaven om defensiv organisering.

Læs nyheden

Log ind

c