MENU

Måned

Futsal: Danmark sikrer historisk EM-avancement

Det danske futsallandshold viste igen høj klasse, og med en sejr på 9-1 over Gibraltar og en slutmålscore på hele 12+, er Danmark sikret videre deltagelse i EM-kvalifikationen uafhængigt af gruppens anden kamp mellem Bulgarien og Grækenland.

Læs nyheden

U21: Forårets EM-plan er klar

Det danske U21-landhold forbereder sig frem mod EM med kampe mod Portugal og USA i marts, mens sidste testkamp inden afgang til slutrunden bliver mod arvefjenderne fra Sverige.

Læs nyheden

DBU afslutter undersøgelse af superligakampe

Der var ikke tale om matchfixing, da tyske bookmakere i november stoppede spil på to superligakampen.

Læs nyheden

Futsal: Dansk klassespil mod Grækenland

Det danske futsallandshold tog endnu et vigtigt skridt mod dansk EM-kvalifikation, da de torsdag vandt 4-0 over Grækenland, der er puljens højst rangerede hold.

Læs nyheden

Rent bord i Qatar

Fire sejre i fire kampe over Iran og Qatars akademihold var resultatet af U16- og U18-landsholdets træningstur til Qatar.

Læs nyheden

Jagten på store fodboldoplevelser starter nu!

Landsholdets bold er blevet væk! Derfor søger DBU klubber til afvikling af DBU’s Skattejagt, hvor drenge og piger i alderen fem til syv år skal på jagt efter den forsvundne bold gennem fodboldøvelser, leg og skattejagt.

Læs nyheden

Kvinderne led årets første nederlag

Der var masser af chancer, men effektiviteten manglede, da Danmark igen mødte VM-deltagerne fra New Zealand - en kamp, der endte med et dansk nederlag på 2-3.

Læs nyheden

Futsal: Uafgjort mod bulgarske værter

Et velspillende dansk futsallandshold førte 2-0 men måtte nøjes med 2-2 mod et stærkt bulgarsk mandskab i første EM-kvalifikationskamp.

Læs nyheden

DBU sætter fokus på hjernerystelser

DBU udgiver nu en række guidelines for at skabe opmærksomhed på hovedtraumer i fodbold. Retningslinjerne skal gøre trænere og holdledere bekendte med symptomer på hjernerystelse, så spilleren får den rette behandling med det samme.

Læs nyheden

Geografisk spredt popularitet for pigeaktivitet

94 klubber har allerede sat sig på en plads for at afholde Pigeraketten 2015, og heraf er mere end halvdelen fra Sjælland eller Østjylland.

Læs nyheden

Log ind

c