MENU

Måned

U17: Med schweizerkniven for struben

Kom gratis til landsholdsfodbold: Den jyske muld er underlag for U17-holdets landsholdskampe mod Schweiz 17. og 19. marts. Det er også de bedste jyske klubber, der repræsenterer rygraden i den danske landsholdstrup.

Læs nyheden

Futurelandsholdet tabte, men fremtiden vandt

U16-futurelandsholdet spillede mandag aften mod Belgien. Kampen viste, at futurekonceptet har sin fulde berettigelse, og trods et dansk 3-2 nederlag så viste de danske drenge imponerende flot spil og stort potentiale.

Læs nyheden

U19: Uafgjort mod Montenegro

Trods gode chancer lykkedes det ikke for det danske U19-landshold at score mod Montenegro.

Læs nyheden

Danmark tester sig mod verdensmestrene

Det danske kvindelandshold møder onsdag verdensmestrene Japan i første kamp under Algarve Cup i Portugal

Læs nyheden

Historisk dommeraftale på plads i dansk fodbold

Kontraktansatte dommere, 5./6. dommere på udvalgte kampe og systematisk feedback fra klubberne. Det er nogle af hovedpunkterne i en ny treårig aftale mellem Divisionsforeningen, DBU og Danske fodbolddommere. En aftale, der skal sikre en endnu bedre afvikling af kampene i dansk fodbold.

Læs nyheden

Brøndby: en pris til alle de frivillige

ÅRETS FODBOLDKLUB: Brøndbyernes IF vandt fredag aften Årets Fodboldklub 2014 ved Dansk Fodbold Award – en pris som klubben fra den københavnske vestegn er 'ufattelig stolte' over, som klubbens formand udtrykker det.

Læs nyheden

DBU og Spillerforeningen genoptager forhandlinger

Forhandlingerne om en ny landsholdsaftale genoptages, oplyser DBU-direktør, der dermed har lyttet til ønsket fra flere landsholdsspillere. DBU ønsker fortsat en solidarisk fordeling af pengene og går til forhandlingerne med håb om en snarlig afklaring for de danske landshold.

Læs nyheden

Klar, parat - billetsalgsstart!

DBU's FODBOLDSKOLE: Tirsdag den 3. marts klokken 10.00 starter billetsalget til DBU’s fodboldskoler i uge 27, mens skoler i ugerne 28 – 32 følger onsdag og torsdag.

Læs nyheden

Log ind