MENU

Måned

Andet nederlag til U19

En udvisning til Jonas Gemmer blev udslagsgivende, da Danmark tabte den anden kamp i Eliterunden med 2-0 til Frankrig

Læs nyheden

Bliv værtsklub – og få flere børn til klubben

Der er stadigmulighed for at tilmelde sig som værtsklub for DBU´s Skattejagt – jagten på store fodboldoplevelser. Tilmeld jeres klub i dag og få en fantastisk fodboldweekend – til glæde for både børn og klubben.

Læs nyheden

Det nye U21 tabte til Tyrkiet

To røde kort blev udslagsgivende, da det nye U21-landshold tabte 2-0 til Tyrkiet. På trods af megen modgang, så viste danskerne flot fight og pressede tyrkerne til sidst, trods kun ni mand på banen.

Læs nyheden

Store Trænerdag med spansk islæt

Der bliver inspiration fra både Belgien og Spanien, når der traditionen tro afholdes Store Trænerdag Kristi Himmelfartsdag den 14. maj - en dag hvor trænere uanset niveau kan få inspiration og viden, og ikke mindst møde trænerkollegaer fra hele landet. Tilmelding ER åben.

Læs nyheden

Smalt nederlag til U19

U19-landsholdet tabte 3-2 til England, der scorede sejrsmålet på et drømmehug otte minutter før tid.

Læs nyheden

U21: Uafgjort mod Portugal

U21-landsholdet spillede uafgjort mod EM-deltagerne fra Portugal i en jævnbyrdig kamp, som kunne have været gået begge veje.

Læs nyheden

DBU vil vide mere om FC Barcelona-akademi i Ballerup

FC Barcelona ønsker at etablere et fodboldakademi i Ballerup. DBU vil følge forløbet tæt og stille krav til det catalanske akademi for at beskytte børnene og sikre ordentlig betaling af klubberne.

Læs nyheden

Her kan du snart spille på ny multibane

14 lokale klubber får økonomisk støtte fra Nordea-fonden og DBU til at anlægge en multibane, som skal samle børn, unge og ældre omkring motion og sammenhold. Banerne er frit tilgængelige for alle interesserede døgnet rundt.

Læs nyheden

BT og DBU i nyt partnerskab

BT og DBU har indgået et kommercielt partnerskab, som knytter fodboldlandsholdet og Danmarks største sportsavis sammen.

Læs nyheden

Hattrick af Bendtner sikrer 3-2 sejr

På trods af at Danmark var bagud både 0-1 og 1-2, lykkedes det alligevel de rød-hvide at hive en 3-2 sejr i land. Nicklas Bendtner blev dagens helt store helt, da han scorede alle tre danske mål. Med de tre scoringer fik Bendtner også scoret sit første hattrick for Danmark.

Læs nyheden

Log ind