MENU

Måned

Danmark har ikke råd til at miste talenter

DBU’s nye talentudviklingschef, Flemming Berg, kender om nogen til talentarbejdet og glæder sig til at tage arbejdshandskerne på og sætte fokus på både forskning og samarbejde i arbejdet med dansk talentudvikling

Læs nyheden

Talentudviklingschef med national og international erfaring

DBU har ansat Flemming Berg til at styrke DBU’s arbejde med talentudvikling. Flemming Berg kommer fra en stilling som chefscout hos Brøndby IF og har international erfaring efter syv år hos Chelsea FC.

Læs nyheden

US Soccer har ingen planer om aflysning

US Soccers kommunikationschef, Neil Buethe, slår fast, at det amerikanske fodboldforbund ikke har planer om aflysning af landskampen mod Danmark den 25. marts

Læs nyheden

Hvordan tackler vi mobning?

Brugen af Facebook er ikke kun til det sjove og sociale, men er også et forum, hvor du som fodboldtræner kan finde mange gode råd. Det gjorde en jysk U14-træner i en svær hverdagssituation.

Læs nyheden

Hobro IK vinder årets Mediepris

Den skæve tilgang til sporten og medierne blev i dag hyldet af Danske Sportsjournalister. Hobro IK løb med prisen foran Lars Søndergaard fra SønderjyskE og DBU Kommunikation.

Læs nyheden

Fyr den af med Pharfar og Wafande til finalerne i Skolefodbold

De næste tre år afvikles finalerne i verdens største skolefodboldturnering - Ekstra Bladet Skolefodbold - i Odense. Finalerne spilles i år den 30. april, og DBU og Odense Kommune byder i fællesskab op til fest.

Læs nyheden

U19: Slutter La Manga med knebent nederlag

Et uges træningslejr i spanske La Manga sluttede mandag eftermiddag med en venskabskamp mod England. Det blev en god og tæt kamp, hvor det desværre for de danske piger blev til et 1-0 nederlag.

Læs nyheden

Danmark smed sejren mod Portugal

Det danske kvindelandshold spillede mandag eftermiddag sidste gruppekamp ved Algarve Cup i Portugal. En kamp Danmark styrede sikkert, men som alligevel endte uafgjort 2-2 på et portugisisk mål i de sidste minutter.

Læs nyheden

DBU nomineret til årets Mediepris

Fra støvet kommunikation til sociale medier. DBU´s forandring i mediebilledet har ført til en nominering i fineste selskab til årets Mediepris 2014.

Læs nyheden

U19 måtte nøjes med uafgjort

De danske U19 kvinder måtte lørdag eftermiddag nøjes med 1-1 mod Norge i en kamp, hvor danskerne var klart beds i størstedelen af kampen, men den sidste skarphed manglede i de afgørende situationer.

Læs nyheden

Log ind