MENU

Måned

U17: Danmark måtte nøjes med uafgjort

Næsten 500 tilskuere havde torsdag aften fundet vej til Kjellerup for at se U17-pigelandsholdet i deres sidste testkamp inden det for alvor går løs ved eliterunden i Østrig. Det blev endnu en gang en tæt kamp mellem de to mandskaber, der denne gang endte uafgjort 1-1.

Læs nyheden

Fra future til U16: Aldrig overvejet at give op

DBU etablerede for tre år siden futurelandsholdet, som tager hånd om de spillere, der kommer i vækstspurt senere end deres jævnaldrende. Julius Eskesen er en af de spillere, der har taget springet fra future til U16-landsholdet.

Læs nyheden

Danmark fik ørene i maskinen

De knoklede og de fightede - og holdt da også stand i 3/4 del af kampen, men måtte i de sidste 10 minutter overgive sig til de stærke brasilianere, der udgør størstedelen af Aserbajdsjans landshold. 11-2 sluttede kampe, og Danmark har dermed ikke længere n chance for en EM-billet.

Læs nyheden

En ukrainsk futsal-lektion

Det blev en hård dansk start for det danske futsallandshold, der sent onsdag eftermiddag mødte Ukraine i den første af tre EM-kvalifikationskampe i Aserbajdsjan i kampen om en EM-billet. 5-2 blev resultatet i en kamp hvor de to nationer havde en halvleg hver.

Læs nyheden

C-træner: Oprethold din trænerlicens

Som træner med C-licens skal du deltage på efteruddannelse for at opretholde din licens – se her, hvor lidt der skal til.

Læs nyheden

U17: Flot spil gav dansk 3-1 sejr

En flot kulisse på XL-Park Vorup dannede tirsdag aften rammen om den første af to venskabskampe mod Schweiz på dansk græs. En flot og velspillet kamp gav en fortjent dansk sejr på 3-1.

Læs nyheden

Morten Olsen sætter dato på sidste arbejdsdag

Morten Olsen startede dagens pressemøde med at tage den fremmødte presse med på en rejse gennem sit liv. Et liv, hvor det danske fodboldlandshold har været en dominerende faktor hele vejen igennem. Med 19 år som spiller på landsholdet og 16 år som træner, har Morten Olsen givet mere til landsholdet end nogen andre. Om 16 måneder er det slut.

Læs nyheden

Christian Eriksen i kamp om rekord

Morten Olsen udtog i dag truppen til forårets to første venskabskampe. Med i truppen er Christian Eriksen, der med spilletid i bare én af de to kampe kan sikre sig den fornemme titel som den yngste landsholdsspiller nogensinde, der når 50 kampe. Truppen tæller 10 nye navne i forhold til sidste landskamp.

Læs nyheden

Her er Årets Talenter

Mark Brink (U17), Joachim Andersen (U19) og Yussuf Poulsen (U21) modtog i dag Årets Talentpriser 2014.

Læs nyheden

Meget på spil for U21

Yussuf Poulsen er tilbage på U21-landsholdet, der i marts spiller to vigtige testkampe mod Portugal og USA.

Læs nyheden

Log ind