MENU

Måned

Dansk talentudvikling skal være endnu skarpere

Dansk talentudvikling kræver nytænkning, ressourcer og udvikling, lyder det fra formanden for DBU’s Herreelitegruppe, Teddy Pedersen, der står i spidsen for en ny stor handlingsplan for dansk talentudvikling.

Læs nyheden

Store Trænerdag med belgisk fokus

Der vil være masser af lokal vidensdeling og international inspiration, når årets Store Trænerdag traditionen tro afholdes Kristi Himmelfartsdag 14. maj - en dag for trænere på alle niveauer. Tilmelding er åben.

Læs nyheden

Forhandlinger om landsholdsaftale brudt sammen på grund af økonomi

DBU har imødekommet spillerne på flere område herunder indgåelse af en kollektiv aftale – men Spillerforeningen ønsker endnu flere penge til de tre landshold. Forhandlingerne brudt helt sammen.

Læs nyheden

U19 til kamp for EM-billetten

Om knap tre uger tager det danske U19-kvindelandshold til Holland i forsøget på at sikre en billet til sommerens EM i Israel, når holdet møder Slovenien, Tjekkiet og Holland i eliterunden.

Læs nyheden

Dansk EM-opvarmning på Lyngby Stadion

Det danske U21-landshold spiller to landskampe mod henholdsvis USA og Sverige på Lyngby Stadion inden afrejsen mod EM. Gratis adgang til de to kampe, der også sendes på DR3.

Læs nyheden

U19-landsholdet klar til afgørende kvalkampe

Landstræner Bent Christensen har udtaget truppen, der skal sparke U19-landsholdet til EM.

Læs nyheden

Nu gælder det EM-billetten

Det danske futsallandshold tager mandag afsted til Aserbajdsjan, hvor Danmark for første gang deltager i EM-kvalifikationen Main Round.

Læs nyheden

Landskamptilbud til ungdomshold

Tag med dit ungdomshold til landskampen Danmark – USA onsdag den 25. marts i Aarhus. Særligt klubtilbud til 20 personer for kun 1.450 kr.

Læs nyheden

Dansk sjetteplads i Portugal

ALGARVE CUP: Norge var bare bedst foran mål, da Danmark og Norge onsdag aften mødtes i den direkte kamp om 5./6.-pladsen ved dette års Algarve Cup. kampen ender på et dansk nederlag på 5-2.

Læs nyheden

DBU ser frem til forhandlingsmøde med spillerne

DBU håber på aftale så landshold kan spille vigtige venskabskampe

Læs nyheden

Log ind