MENU
D
T
M
S

Måned

Historiske aftaler vedtaget med et markant flertal

Aftalerne om organisering af en række græsrods- og eliteopgaver blev vedtaget med stor opbakning ved DBU’s repræsentantskabsmøde i dag. Stemmetallet var 136 for og blot en imod. Formand Jesper Møller glæder sig over opbakningen til en ny national sportslig vision for dans fodbold.

Læs nyheden

Kommission anbefaler politiske reformer

En kommission med eksterne eksperter har de sidste 16 måneder analyseret og diskuteret den politiske struktur i dansk fodbold og anbefaler store ændringer – blandt andet en lang mindre bestyrelse i DBU, større mangfoldighed og en ny årlig fodboldkongres. DBU’s formand vil nu drøfte med bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs nyheden

Sportslig vision og sammenhængskraft

Fodbold, udvikling, sammenhængskraft og visioner var nøgleelementer, da DBU’s formand afleverede sin mundtlige beretning til repræsentantskabet på dagens møde i Korsør. Beretningen blev efter kort debat godkendt med akklamation

Læs nyheden

Frivillige ildsjæle hædres med legater

Erik Isager, Kim Herskov og Martin Sørensen blev på lørdagens årlige Repræsentantskabsmøde belønnet for deres ekstraordinære indsats som frivillige ledere med legater. Samtidig modtog Hajduk Asyl Cup prisen for Årets Fodboldaktivitet.

Læs nyheden

Kvindekommissionen inviterer klubberne til dialog

Både debatten og en ny Facebookside blev for alvor sparket i gang fredag aften forud for DBU’s årlige Repræsentantskabsmøde, hvor oplægsholdere og klubrepræsentanter satte fokus på at få flere piger og kvinder ind i fodbolden.

Læs nyheden

Portugal ydmyget i Wozniacki-stil

Det danske kvindelandshold scorede i første angreb mod Portugal i aftenens kamp i Algarve. Og herefter blev det en ren opvisning af det stærke, danske mandskab, der kørte hjemmebaneholdet over med tenniscifrene 6-0.

Læs nyheden

Fodbold Fitness besejrer vinterkulde

I Østerbro IF kan hverken kulde eller sne stå i vejen for, at Fodbold Fitness-kvinderne kommer ud af sofaen, snører støvlerne og har det sjovt på grønsværen.

Læs nyheden

UEFA og FIFA blåstempler aftaler

Aftalerne mellem DBU, Divisionsforeningen og Lokalunionerne kræver en række ændringer i DBU’s love. Ændringerne er blevet godkendt af UEFA og FIFA.

Læs nyheden

Formandens beretning 2016

I forbindelse med årets repræsentantskabsmøde i Korsør lørdag den 4. marts har DBU’s formand Jesper Møller fremsendt repræsentantskabet sin skriftlige beretning, som kan læses her

Læs nyheden

Canadisk hævn en realitet i sidste minut

En canadisk scoring i de døende minutter af kvindelandsholdets første kamp ved årets Algarve Cup skal lige sluges, før Portugal venter fredag. En ellers god præstation af de danske kvinder, der spillede lige op med de canadiske OL-bronchevindere.

Læs nyheden

Log ind